Elkodan - leverandør af kvalitets LED produkter PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 27. januar 2010 14:48

LED produkter

Elkodan er jeres innovativ produkt udviklings partner

Vi har mange års erfaring i produkt udvikling af forskellige komercielle og industrielle produkter for nogle af de største danske elektronik virksomheder. Vores moto er enkelt: vi er her for vores kunder og vil gøre alt for at overgå deres forventninger!

Prøv at udfordre os med jeres dele opgaver eller spørg efter tættere samarbejde igennem hele udviklings forløbet. Med vores netværk af kontakter i industrien og samarbejdspartnere kan vi tilbyde utraditionelle og robuste løsninger som vil give jer den afgørende konkurrence fordel.

Vi tilbyder 3D print i Nylon med mulighed for forstærkning med Carbon, Kevlar og HSHT/Glas fibre

Med erhvervelsen af den revolutionerende Markforged Mark Two 3D printer er vi nu i stand til, som en af de første i Danmark, at tilbyde vores kunder prototype produktion af plast dele i Nylon forstærket med kontinuerlige fibre som har meget højere styrke end de almindelige 3D printede dele i gængse materialer som PLA og ABS. På den måde kan vi printe komplekse og fuld funktionsdygtige dele som har ikke kun den rigtige udseende men også kan bruges i den endelige konstruktion under belastning og med det samme ydeevne som dele produceret i aluminium.

Mark Two

For flere informationer besøg "3D print" linket i menuen til venstre.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!


"Sammen kan vi gøre jeres næste produkt udviklings projekt til en succes!"

LED applikationer

Senest opdateret: Mandag, 25. september 2017 21:25